top of page

Privacybeleid

Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Met dit in gedachten hebben wij een privacybeleid ontwikkeld waarin wordt uitgelegd hoe wij uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Wij verzamelen persoonlijke informatie, zoals uw naam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer, om u de door u gevraagde producten en diensten te kunnen leveren. Wij verzamelen alleen de gegevens die nodig zijn om deze doeleinden te verwezenlijken en gebruiken deze alleen voor legitieme doeleinden.

Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is om de door u gevraagde producten en diensten te leveren of indien wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Wij verkopen uw persoonlijke gegevens ook niet aan derden voor reclame- of marketingdoeleinden.

Wij maken gebruik van technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, vernietiging of wijziging. We engageren ons ook om de Belgische en Europese wetgeving inzake gegevensbescherming te respecteren.

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw persoonlijke gegevens te beschermen.

bottom of page